Referenties

Ben je ben benieuwd naar wat (oud)leerlingen te vertellen hebben over Rijschool HartjeUtrecht? Op deze pagina vind je een overzicht van zowel geslaagde als gezakte leerlingen en hun ervaringen bij Rijschool Hartje Utrecht.

Iedere cursist is uniek en heeft een eigen verhaal, een eigen rijstijl en manier van leren. Bij Rijschool Hartje Utrecht zijn we hier onszelf van bewust. Wij proberen altijd de leerling goed te begrijpen.

Nieuwe referenties van 2021 en 2022 vinden jullie vanaf nu op de Instagram pagina van Rijschool HartjeUtrecht. Referenties zijn zo eenvoudiger te plaatsen voor ons vanuit de auto en met de leerlingen! Je vindt onze instagram op : https://www.instagram.com/rijschool_hartjeutrecht/

Hedda Bos | 19 Juli 2019


Geslaagd! En dat in zo'n korte tijd, wat ontzettend goed van je. Gefeliciteerd en nog veel fijne km's.

Eline Beurskens | 3 Juli 2019


Yes gefeliciteerd Eline! Je bent geslaagd. Super gedaan! Fijne kms gewenst van ons!

Omaima Tahri | 2 juli 2019


Gefeliciteerd met je rijbewijs Omaima! Goed gedaan, fijne km's gewenst op de weg! We zijn heel trots op jouw!

Joris Macklon | 1 Juli 2019


In 1 keer geslaagd, en als ik niet naar Hartje Utrecht was overgestapt, was dat denk ik ook niet gelukt! Dler maakte het rijden minder stressvol voor me, zodat ik mijn kennis beter in praktijk kon toepassen. Het is bij het rijden immers naast de regels en technische aspecten, die hij ook goed uitlegde, even belangrijk om je ontspannen te voelen. Ik raad hem van harte aan aan beginnende leerlingen!

Aimée | 09-05-2018


Woohooooo 🚘🚖 Aimée op de weg!! Rijschool HartjeUtrecht is super trots 💪💪 #Goals
Ik heb erg genoten en veel geleerd van de lessen bij Dler. Heel blij geweest met zo’n gezellige, leerzame en constructieve rij-instucteur. Al was ik zeker niet de allerbeste achter het stuur heeft Dler me tot 2 keer aan toe goed op mijn examen voorbereid! Ik raad iedereen aan bij Rijschool Hartje Utrecht te gaan rijden, het was het voor mij helemaal waard elke keer uit Rotterdam te komen! Bedankt Dler :)

Lola Bos - 13 Juni 2019


Vandaag in 1x mijn praktijk examen gehaald, dankjewel Dler! Stiekem vind ik het wel een beetje jammer dat de rijlessen nu voorbij zijn. Het was namelijk altijd gezellig en door alle rust en begrip durf ik nu zelfs zonder veel stress de snelweg op! Super bedankt!!

H Ramada - 13-06-2019


Gefeliciteerd! Je bent geslaagd! We zijn trots op je en nog vele veilige kilometers! Rij zo door.

Sofie Tseng - 30-04-2019


Superfijn gereden, in 1x geslaagd. Mijn zus heeft 15 jaar geleden haar rijbewijs gehaald bij Dler en raadde hem bij mij aan. Dler heeft veel ervaring, is gezellig om naast te zitten en ziet precies wat jij nodig hebt om het rijden onder de knie te krijgen. Hij werkt doelgericht naar het examen toe, zodat je wanneer je afrijdt de routes al kent en met zelfvertrouwen in de auto zit. Aanrader!

Kim van Es - 20-09-2018


Dler heeft me half jaar les gegeven, van nooit auto gereden tot nu kan ik zelf veilig de weg op. Dler was heel professioneel, kalm, en heeft goede humor. Met hem in de auto is het nooit saai, elke les is leerzaam en gezellig. Dank je wel Hartje Utrecht!

Emma van Oostrum | 25-05-2018


Emma is flying high!!! 🚘 “Ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs binnen 3 maanden! Allemaal dankzij Dler 😊. Dler, je bent echt een geweldige rij-instructeur. Ik had niet beter kunnen wensen!! Bedankt voor alles. Ik raad je bij iedereen aan.”

Jochem Welboren | 09-05-2018


Rijschool HartjeUtrecht is ontzettend trots op Jochem Welboren! Rijbewijs in één keer gehaald. Dat hadden we ook niet anders verwacht! Veel veilige kilometers op de weg gewenst Jochem.

Oscar Hanemaaijer | 03-03-2018


Goed gedaan Oscar! Dankjewel voor je vertrouwen in Rijschool HartjeUtrecht! Wij wensen je fijne km's.

Jurriaan Klein Schiphorst | 02-05-2018


Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijexamen! Met groot dank aan Rijschool Hartje Utrecht, een fijne rijschool en Dler is een top instructeur! Ik kan iedereen aanraden om bij Rijschool Hartje Utrecht rijlessen te volgen. Proefles aanvragen? Bezoek: www.rijschoolhartjeutrecht.nl of bel: 06-52616748

Onno | 13-12-2017


Ik ben Dler heel erg dankbaar voor de rijlessen die ik bij hartje utrecht heb mogen volgen. Met geduld en humeur heeft dler mij lesgegeven. Hierdoor heb ik zelfs in de sneeuw me rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik ben bij Dler terechtgekomen via een vriend die ook zijn rijbewijs bij hem heeft gehaald. Zelf zou ik ook iedereen aanraden om bij hartje utrecht rijles te volgen.

Maggie Yang


Beste mensen ik raad iedereen aan om bij Dler Rijschool Hartje Utrecht. Dler is een top instructeur en de Rijschool Hartje Utrecht is de beste! Dus als je lessen nodig hebt, bel en neem contact op met tel: 0652616748 rijschoolhartjeutrecht.nl. Ik zal zeggen vraag meteen een proefles aan!

Julia Gardanzari


Ik ben Dler heel erg dankbaar van Rijschool HartjeUtrecht, hij is de beste rijinstructeur van Utrecht. Beste mensen ik raad jullie allemaal aan om hier je autorijlessen te volgen! Ik wens iedereen veel succes met het halen van het rijbewijs en nogmaals mijn dank is groot. Groeten van Julia Gardanzari.

Thomas van de Beek


Tijdens mijn rijlessen heb ik veel plezier beleefd met Dler. De rijlessen waren niet alleen rijles maar een avontuur. Ik ben in één keer geslaagd. Tijdens de autorijlessen van Dler ben ik overal in Utrecht wel geweest, in de binnenstad, snelweg, ik ken Utrecht nu veel beter!

Christof Philippus


Ben helemaal tevreden! Toppie! Thanks Dler! 

Mustafa


Het was een lange rit voor Mustafa alvorens hij zijn rijbewijs kon halen, na een paar keer te zijn gezakt, hoorde hij via via over Rijschool Hartje Utrecht en kwam hij bij rijinstructeur Dler terecht.Dler, had door wat Mustafa nog precies nodig had om te kunnen slagen voor zijn rijbewijs! Dat bleef niet zonder resultaat! Twee dagen geleden is Mustafa geslaagd voor zijn rijexamen! Gefeliciteerd met je rijbewijs Mustafa!

Alies Cornelissen


Ik raad iedereen aan rijles te nemen bij Dler. Met zijn rust, humor en empatisch vermogen wist hij mij binnen korte tijd met zelfvertrouwen te laten rijden. Dler is flexibel (na werktijd en voor mijn examen kon ik in het weekend extra lessen) en weet wat hij doet. Dankjewel Dler!

Jurian Van de Beek


Met rijschool hartjeUtrecht mijn allereerste rijles ooit gehad, en toen gelijk besloten om met Dler verder te gaan lessen en uiteraard ook mijn rijbewijs gehaald. Ontzettend fijne en meelevende instructeur. Altijd eerlijk, oprecht en vriendelijk. Ik heb rijschool hartjeUtrecht ook bij mijn vriendin aangeraden en zij heeft ook heel snel haar rijbewijs gehaald! Zeker een aanrader voor een zeer schappelijke prijs en een ontzettend gezellige instructeur!!

Vanessa Chadjie


Ik heb mijn rijbewijs in 1keer gehaald! Terwijl ik in het begin helemaal niets van auto rijden wist. Bij de 2de les begon ik al met schakelen. Het ging allemaal zo snel en voor ik het wist kon ik auto rijden. Dit dankzij Dler! Hij wil dat je het goed doet en zo netjes mogelijk! Hij voorbereidt je op alles zodat je bij het afrijden geen verrassingen komt te staan. Nogmaals bedankt DLER! Je bent geweldig!

Joris van der Waarde


Dler weet voor iedereen lessen op maat geven. Met humor en geduld heeft hij mij en een hele leuke tijd en een rijbewijs gegeven. Een woord: top! Ik raad Dler bij iedereen aan.
Proefles aanvragen