Referenties

Ben je ben benieuwd naar wat (oud)leerlingen te vertellen hebben over Rijschool HartjeUtrecht? Op deze pagina vind je een overzicht van zowel geslaagde als gezakte leerlingen en hun ervaringen bij Rijschool Hartje Utrecht.

Iedere cursist is uniek en heeft een eigen verhaal, een eigen rijstijl en manier van leren. Bij Rijschool Hartje Utrecht zijn we hier onszelf van bewust. Wij proberen altijd de leerling goed te begrijpen.

Maggie Yang


Beste mensen ik raad iedereen aan om bij Dler Rijschool Hartje Utrecht. Dler is een top instructeur en de Rijschool Hartje Utrecht is de beste! Dus als je lessen nodig hebt, bel en neem contact op met tel: 0652616748 rijschoolhartjeutrecht.nl. Ik zal zeggen vraag meteen een proefles aan!

Julia Gardanzari


Ik ben Dler heel erg dankbaar van Rijschool HartjeUtrecht, hij is de beste rijinstructeur van Utrecht. Beste mensen ik raad jullie allemaal aan om hier je autorijlessen te volgen! Ik wens iedereen veel succes met het halen van het rijbewijs en nogmaals mijn dank is groot. Groeten van Julia Gardanzari.

Thomas van de Beek


Tijdens mijn rijlessen heb ik veel plezier beleefd met Dler. De rijlessen waren niet alleen rijles maar een avontuur. Ik ben in één keer geslaagd. Tijdens de autorijlessen van Dler ben ik overal in Utrecht wel geweest, in de binnenstad, snelweg, ik ken Utrecht nu veel beter!

Christof Philippus


Ben helemaal tevreden! Toppie! Thanks Dler! 

Mustafa


Het was een lange rit voor Mustafa alvorens hij zijn rijbewijs kon halen, na een paar keer te zijn gezakt, hoorde hij via via over Rijschool Hartje Utrecht en kwam hij bij rijinstructeur Dler terecht.Dler, had door wat Mustafa nog precies nodig had om te kunnen slagen voor zijn rijbewijs! Dat bleef niet zonder resultaat! Twee dagen geleden is Mustafa geslaagd voor zijn rijexamen! Gefeliciteerd met je rijbewijs Mustafa!

Alies Cornelissen


Ik raad iedereen aan rijles te nemen bij Dler. Met zijn rust, humor en empatisch vermogen wist hij mij binnen korte tijd met zelfvertrouwen te laten rijden. Dler is flexibel (na werktijd en voor mijn examen kon ik in het weekend extra lessen) en weet wat hij doet. Dankjewel Dler!

Jurian Van de Beek


Met rijschool hartjeUtrecht mijn allereerste rijles ooit gehad, en toen gelijk besloten om met Dler verder te gaan lessen en uiteraard ook mijn rijbewijs gehaald. Ontzettend fijne en meelevende instructeur. Altijd eerlijk, oprecht en vriendelijk. Ik heb rijschool hartjeUtrecht ook bij mijn vriendin aangeraden en zij heeft ook heel snel haar rijbewijs gehaald! Zeker een aanrader voor een zeer schappelijke prijs en een ontzettend gezellige instructeur!!

Vanessa Chadjie


Ik heb mijn rijbewijs in 1keer gehaald! Terwijl ik in het begin helemaal niets van auto rijden wist. Bij de 2de les begon ik al met schakelen. Het ging allemaal zo snel en voor ik het wist kon ik auto rijden. Dit dankzij Dler! Hij wil dat je het goed doet en zo netjes mogelijk! Hij voorbereidt je op alles zodat je bij het afrijden geen verrassingen komt te staan. Nogmaals bedankt DLER! Je bent geweldig!

Joris van der Waarde


Dler weet voor iedereen lessen op maat geven. Met humor en geduld heeft hij mij en een hele leuke tijd en een rijbewijs gegeven. Een woord: top! Ik raad Dler bij iedereen aan.
Proefles aanvragen