Onbeperkte Rijlessen in Utrecht?

Onbeperkt rijlessen nemen?

Ooit gedroomd van rijlessen nemen en dat je onbeperkt kunt blijven lessen? Dat is nu mogelijk! Bij Rijschool Hartje Utrecht kan je onbeperkt lessen in Utrecht en heel de stad Utrecht verkennen in de lesauto. Uiteraard zijn er wel wat voorwaarden van toepassing op ons onbeperkt lespakket. Daarnaast kent het een hoge premium prijs, om onze kosten te kunnen dekken maar ook jou veel rijplezier te geven.

Maar dat bestaat toch niet onbeperkt rijlessen!?

  • Zeker wel, alleen de volgende voorwaarden zijn van toepassing op jouw rijpakket.
  • Voorafgaand bij het afsluiten van het onbeperkt pakket nemen we twee proeflessen bij je af om te bepalen of je het onbeperkte lespakket wel nodig hebt. Misschien is een ander pakket beter geschikt voor jouw en ben je goedkoper uit! Wij bieden het onbeperkte pakket aan als service, niet om er extra geld mee te verdienen.
  • De betaling voor het onbeperkte lespakket dient vooraf en volledig in 1 keer te worden voldaan.
  • BIj het onbeperkte lespakket moet je altijd beschikbaar zijn om te lessen, dus door de weeks en in het weekend. Wij kunnen je oproepen of je wilt komen lessen zonder aankondiging.

Je kan beter een gratis proefles nemen bij Hartje Utrecht dan onverzekerd rond te gaan rijden in een auto!

Interessante weetjes over je rijbewijs.

  • Wanneer je al een rijbewijs hebt, maar je rijbewijs is ingenomen door de politie vanwege een overtreding is de boete niet € 340, maar € 370! Ga dus niet rijden zonder rijbewijs.
  • Zorg altijd dat je je rijbewijs bij je hebt, want de boete bedraagt € 90 voor het niet bij je hebben van het rijbewijs. let daar dus goed op.
  • Als je rijbewijs is verlopen en de politie houdt je staande krijg je een boete van € 90! Verleng je rijbewijs dus op tijd!
  • Misschien ben je een paar jaar in het buitenland geweest en is je rijbewijs al langer dan een jaar verlopen en wil je in Nederland gaan rijden. Pas op de boete bedraagt € 340!
Proefles aanvragen